CONTACT

CONDUR by alexandru - Shop Online

 
Adresa: Bd. Iuliu Maniu NR 7, corp T, etaj 1, interfon 11, sector 6, Bucuresti
Mobil : 0727.811.947 / 0757.012.534
Email[email protected]
 

Program de lucru

Luni - Vineri: 10:00 - 19:00

Va rugam sa ne contactati prin email sau prin telefon pentru fixa o intalnire in showroom.
Vrem sa beneficiati de toata atentia noastra si sa ne asiguram ca va alocam timp suficient.

 
Site-ul condurbyalexandru.com este operat de SC LA MODE INTERNATIOANLE SRL
Adresa: Bd Iuliu Maniu nr.7, sector 6, Bucuresti
Nr. inreg: J40/13208/2008, CUI RO 24268699,
Cont: RO85FNNB012703020955RO01, Banca Credit Europe, Agentia Cotroceni Park

 
SC LA MODE INTERNATIONALE SRL este inscrisa la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP) cu numarul de notificare 32648.
CONDUR by alexandru | Incaltaminte dama din piele naturala | Ed. Limitata


Descopera noua colectie de incaltaminte dama din piele naturala CONDUR by alexandru - pantofi eleganti, pantofi casual, pantofi office, pantofi stiletto, botine, ghete, cizme si sandale. Suntem mai mult decat un magazin online, suntem un brand romanesc cu traditie, participam la targurile internationale de informare si de contractari si producem de mai bine de 25 de ani incaltaminte de dama din piele naturala.

Femeia care poarta CONDUR by alexandru are curajul sa se ridice la inaltimea celor mai extravangante tocuri sau sa adopte cei mai comozi pantofi stiletto din garderoba, fara a cobori insa stacheta. Mai mult decat atat, femeia care alege CONDUR by alexandru transforma in fiecare zi caldaramul urban intr-un catwalk prelung, pasind de-a lungul sau cu siguranta si determinare. Nu este un model de talie internationala, insa poate fi sursa de inspiratie a celor din jurul sau, acceptand sau respingand in egala masura cu zambetul pe buze, stralucind cu gratie in absenta reflectoarelor si seducand prin personalitatea sa puternica si efervescenta. De-a lungul sezoanelor CONDUR by alexandru a convins-o nu doar prin calitatea ireprosabila a incaltamintei, finisajele fara cusur sau estetica abordata, cat mai ales prin consecventa si prin promisiuni indeplinite.

O echipa unita si functionala a reusit sa lanseze un manifest pentru frumusete, feminitate si sublim, cu maxim aplomb si siguranta. Acesta este “Manifestul pentru feminitate” semnat CONDUR by alexandru. Un manifest pentru unicitatea fiecarei femei, cu o imaginatie debordanta, care are puterea de a traversa in forta un sezon ultra-aglomerat si isi asuma constient alegerile. Maine vrem sa fii TU, cea care porti cu drag CONDUR by alexandru, cea care alegi sa te porti pe tine intr-un spirit autentic!