Acest site foloseste cookieuri pentru a personaliza si imbunatati experienta ta de navigare.

Pentru a avea acces la toate functiile siteului dati click pe butonul de mai jos.

Accept Mai multe detalii
close

Pantofi barbatesti din piele, lucrati manual, d'Alexandru, Esenta Elegantei Masculine
transpusa in pantofii made-to-measure


Manufactura ridicata la rang de arta se asociaza unei viziuni creative unice, intr-un concentrat de cultura fashion 100% masculin,
menit sa redefineasca notiunea de gentleman modern – linia exclusiva de pantofi barbatesti made-to-measure, semnata d'Alexandru.Pantofi barbatesti din piele lucrati manual d'AlexandruDe mai bine de doua decade, artizanii brandului romanesc CONDUR by alexandru isi aseaza intreaga pricepere si maiestrie in crearea pantofilor deveniti un reper al elegantei si al rafinamentului feminin, o declaratie de stil prin excelenta, insotita de certitudinea calitatii ireprosabile si de promisiunea auto-depasirii.
Toamna 2015 marcheaza o noua etapa in parcursul creativ al CONDUR by alexandru, lansarea liniei de pantofi barbatesti made to measure sub emblema d'Alexandru. Savoir-faire-ul artizanilor a fost sustinut de dorinta de a crea dincolo de piese functionale, obiecte de arta purtabile, recunoscute fara prea mult efort de cunoscatori si de cei care pretuiesc manufactura de incaltaminte artizanala.
Rafinat, fermecator, pedant, nonsalant, misterios, maestru al etichetei exersate cu o naturalete debordanta si al curtoaziei exprimate prin gestica si atitudine galanta, barbatul secolului XXI nu isi traseaza reperele de stil, dedandu-se in mod obsesiv luxului sau ostentatiei, ci adoptand un ritm propriu, in care fiecare pas efectuat il situeaza pe un nivel nu atat superior, cat mai cu seama distinct. Pantofii made-to-measure d'Alexandru devin astfel chintesenta unui spirit masculin nealterat de capriciile modei, defel plictisitor sau redundant si aflat intr-o permanenta redefinire si evolutie.
Nu este vorba despre o dorinta fatisa de a iesi cu orice pret din anonimat, nici despre epatare gratuita sau socuri stilistice servite atunci cand discursul lasa de dorit. Barbatul care alege sa poarte o pereche de pantofi made-to-measure d'Alexandru valorizeaza cu prisosinta timpul si se afla in cautarea unor experiente pe care sa le traiasca din plin si pe care sa le savureze in tihna. Mai mult decat atat, barbatul care incalta cu mandrie pantofii sai unicat d'Alexandru, stie prea bine ca fundamentul celor mai bune decizii este alcatuit din rabdare si ca gustul independentei nu este rezultatul sfidarii conventiilor ci al asezarii setului de lucruri "politicaly correct" intr-o perspectiva noua, adaptata contemporaneitatii si mai cu seama trecuta prin filtrul propriei gandiri.
Pantofi barbatesti eleganti, de ceremonie lucrati manual d'AlexandruModelele de pantofi made to measure d'Alexandru au fost gandite si perfectionate in atelierul din Bucuresti timp de cativa ani, fiind supuse unor numeroase teste ce au avut in vedere gradul de confort resimtit in momentul purtarii, mentinerea formei si comportamentul pielii naturale utilizate. Pielea din care sunt realizati pantofii Oxford si Derby este de vitel francez, o rasa aparte, crescuta special pentru productia de incaltaminte de lux, in areale controlate astfel incat sa poata fi atinsa perfectiunea naturala, fiind tabacita ulterior in renumite centre din Italia, tara de provenienta a tuturor componentelor ce alcatuiesc pantofii barbatesti d'Alexandru.
Dincolo de alura extrem de eleganta a pantofilor, subliniata de juxtapunerile unor materiale exclusiviste (lacuri naturale si piei de ponei, de sarpe sau de iguana) si de asocierile cromatice subtile incadrate intr-un registru neutru, extrem de permisiv din punct de vedere al integrarii in garderoba (negru, antracit, tonuri de brun si maro cald, camel, beige si burgund), pantofii made-to-measure d'Alexandru se remarca printr-un confort absolut, fiecare pereche fiind realizata tinand cont de masurile unice ale clientilor si avand integrate elemente specifice care fac diferenta.
Pantofii made-to-measure d'Alexandru sunt montati manual pe calapod, fiecare etapa presupunand rabdare si stapanirea perfecta a unor tehnici de lucru ce confera artizanatului statutul de arta. Pasii sunt realizati perfect, fara presiunea timpului, la realizarea unei perechi de pantofi lucrand o echipa de opt operatori timp de aprox 40 de ore, in procesul de productie intrand aproximativ 200 de operatii, iar executia unei comenzi dureaza minim 20 zile din momentul stabilirii detaliilor de design si luarii masuratorilor, clientii avand posibilitatea sa isi aleaga tipul si culorile de piele preferate.


Acum poți plăti și în 3 rate fără dobândă
Imagine carduri plata in rate - CONDUR by alexandru