Produsele CONDUR by alexandru corespund standardelor de calitate, iar intretinerea lor adecvata va ajuta să beneficiati la maxim de avantajele oferite de produsele noastre.

Toate materialele folosite în procesul de producție provin de la cei mai performanti furnizori din Europa și au fost supuse unor procese de testare înainte de vanzare. Pielea utilizata în realizarea produselor este naturala, iar tehnologia și etapele de manufactura implicate corespund celor mai inalte standarde de calitate.

GARANTIE

Pentru articolul/produsul cumparat din magazinul nostru online, oferim o garantie de 30 de zile de la data cumpararii, doar in cazul respectarii tuturor recomandarilor de intretinere de mai jos. Articolul/produsul cumpărat nu reprezinta un produs de folosintă indelungată si trebuie utilizat potrivit recomandarilor de intretinere de mai jos.

Garantia de conformitate acordata nu afecteaza drepturile conferite prin lege consumatorului si este in concordanta cu prevederilor OG nr. 21/1992 privind Protectia Consumatorilor, cu modificarile ulterioare, si legea nr. 449/2003.

Conditii în care garantia devine inaplicabila sau nula

– uzura morala și uzura fizica normala a produsului

– decolorarea produsului sau a unor parti componente in urma expunerii prelungite la factori severi de mediu (soare sau la o alta sursă puternica de căldura, umiditate, ploaie, zapada, etc.)

– deteriorari ale produsului în urma unor calamitati (foc, cutremur, inundatie, trasnet, etc.), accidente, incendiere sau furt

– defecte produse de transportul, manipularea și depozitarea in condiții improprii (temperatura și umiditate excesive, socuri termice – variatii de tip cald / rece, imersare, etc.)

– defecte cauzate de utilizarea neadecvata, în mod abuziv, incorecta, modificata a produsului si/ sau in conditii improprii, altele decat cele pentru care acesta a fost testat și proiectat

– interventia, repararea sau modificarea facuta de persoane neautorizate, inclusiv vopsirea produsului

– deteriorari ale produsului cauzate, voluntar sau involuntar, de șocuri mecanice (rupere, agățare, lovire, zgariere, etc.), animale de companie, rozatoare și alți daunatori

– întretinere defectuoasa (curatarea folosind metode sau produse neadecvate)

Nu se considera defecte de fabricatie, ca urmare nu fac obiectul acordării garanției:

– particularitati ale pieilor naturale: nervuri, mici diferențe de culoare, semne caracteristice și neregularitati – tocmai acest lucru arata autenticitatea și calitatea pieilor din care sunt confecționate produsele CONDUR by alexandru  ”

– micile neregularitati și imperfectiuni ale produselor sau ale partilor din produse confectionate manual

– pieile care au  fost ceruite și lustruite manual: în acest caz pielea continua sa se “uzeze” în mod natural – escoriațiile de culoare de la suprafața pieilor reprezintă un efect intenționat care are loc doar după purtare și tocmai acest lucru aduce individualitate  produselor.

In cazul unor reclamatii, va rugam sa va adresati echipei CONDUR by alexandru  la adresa showroom@condurbyalexandru.com , iar ulterior pentru solutionarea reclamatiei va trebui sa prezentati factura de cumparare a produsului respectiv, talonul de garantie si produsul in cutia originala, cu eventualele accesorii.

Modalitati de asigurare a garantiei:

– repararea incaltamintei

– inlocuirea produsului

– reducere de pret in functie de natura deficientelor calitative

– returnarea contravalorii produsului, daca nici repararea, nici inlocuirea nu sunt posibile

Recomandari generale privind ingrijirea produselor CONDUR by alexandru

Dupa fiecare purtare, incaltamintea se pune pe sanuri potrivite ca marime si forma. Incaltamintea trebuie curatata si uscata inainte de aplicarea oricarui luciu pentru incaltaminte, creme, preparate contra petelor etc. Cand folositi produse de intretinere, cititi cu atentie instructiunile producatorului.

Descriere pictograme:

CURATAREA INCALTAMINTEI

Incaltamintea cu fete din piei netede sau presate se curata de praf cu o carpa moale ,nu perie, iar petele de grasime sau alte impuritati se indeparteaza cu o carpa inmuiata intr-o solutie apoasa de detergent(1-2%). Pentru buna intretinere a pielii, dupa cateva purtari se aplica cu ajutorul unei perii moi sau cu o carpa, un strat de crema pentru incaltaminte, dupa care se lustruieste cu o carpa moale sau cu o perie.

Incaltaminte cu fete din piele de antilopa sau nabucuscata, se perie cu o perie speciala pentru piele de antilopa.Nu folositi apa, pentru ca fata materialului s-ar putea pata.Petele de ulei sau grasimi se indeparteaza folosind solutie contra petelor, speciale pentru piele de antilopa sau nabuc.

Incaltamintea cu fete de lac, piei metalizate, lacuite, se curata de praf cu o carpa moale si trebuie ferita de contactul direct cu solventii organici (alcool, acetone etc.)

Incaltamintea cu fete textile se recomanda a fi purtata pe timp uscat. Dupa fiecare purtare, incaltamintea se curata de praf cu perie de haine uscata; nu se introduce in masina de spalat rufe; nu folositi inalbitori; petele pot fi indepartate folosind solutie contra petelor speciale pentru materiale textile, respectand instructiunile de utilizare recomandate de producatorii acestora.

Incaltamintea se usuca natural, la temperatura camerei. Folositi sanuri pentru incaltaminte sau umpleti incaltamintea cu hartie curata pentru a-i se mentine forma. Nu folositi uscarea la ventilator, calorifer, foc, uscator de par sau alte surse de caldura. La toate categoriile de mai sus se interzice spalarea cu apa a incaltamintei sau spalarea in masina de spalat rufe si nu se folosesc inalbitori.

Incaltamintea nu se va depozita langa surse de caldura sau in mediu umed si se va feri de actiunea produselor petroliere si a solventilor organici.

Pentru marimea duratei de folosire se recomanda purtarea alternativa a 2-3 perechi de incaltaminte intr-o perioada de timp. Produsele de lux necesita o utilizare si o intretinere atenta.

Se va evita contactul incaltamintei cu solventii organici (benzina, alcool, acetona etc.). Acesta nu este un produs impermeabil.

Incaltamintea cu fete textile sau din piele cu fete prezentand cusaturi sau perforatii, precum si incaltamintea cusuta manual se recomanda a fi purtata doar pe timp uscat, deoarece exista riscul patrunderii apei in interior si a pierderii garantiei. Deoarece captuselile naturale au fost tratate chimic pentru fixarea pigmentului, exista riscul migrarii culorii. Se recomanda utilizarea ciorapilor asortati sau de culoare inchisa.

Talpile nu au calitati antiderapante, existand pericolul alunecarii, mai ales in sezonl umed sau rece. Nu folositi incaltamintea cu toc inalt in timpul conducerii autoturismului.

Comerciantul sau producatorul nu poate fi facut raspunzator pentru incidentele provenite din nerespectarea instructiunilor de mai sus sau pentru disconfortul provenit din purtarea incaltamintei de marime nepotrivita.Efectele lovirilor, zgarieturilor sau frecarii directe a incaltamintei nu pot constitui motive de reclamatie. Pielea este un produs natural care prezinta neregularitati de structura si culoare specific unui produs biologic. Produsele confectionate manual pot prezenta diferente care nu sunt defecte de fabricatie.

Deoarece incaltamintea are impermeabilitate moderata, udarea puternica a fetelor cu apa sau alte lichide va duce la dezlipirea acesteia, deteriorarea fetelor si, implicit, la pierderea garantiei. Ruperea fortata, taierea intentionata, folosirea in conditii necorespunzatoare, curatarea incaltamintei cu substante chimice neadecvate precum si fortarea oricarei parti a produsului duce la pierderea garantiei.

Accesoriile sunt definite ca parte a incaltamintei; separat nu fac obiectul garantiei.

Modalitatea de asigurare a garantiei este reparatia sau inlocuirea (daca reparatia nu este posibila). Garantia se ofera dupa constatarea deficientei si este necesara predarea produsului si a bonului de cumparare/factura. Termenul pentru repararea sau inlocuirea produsului defect este de maxim 15 zile de la data predarii produsului de catre client.

Clientul va preda produsul  pe cheltuiala proprie (transport).

Achizitionarea produselor de pe www.condurbyalexandru.com  presupune citirea si acceptarea conditiilor de mai sus.