LIVRARE

Produsele comandate pe siteul condurbyalexandru.com se livreaza exclusiv in Romania prin curierat rapid BooKurier la adresa clientului, doar dupa ce au fost confirmate telefonic. Nu lucram cu Posta Romana.

Termenul de livrare este de 1-2 zile lucratoare din momentul efectuarii comenzii la adresa specificata in formularul de comanda. Pot aparea intarzieri din diverse cauze: sarbatori legale, conditii meteo nefavorabile, probleme tehnice independente de firma etc. In cazul in care termenul de livrare a produselor se prelungeste, clientul va fi anuntat telefonic. Comenzile primite vineri dupa orele 17.00 vor fi procesate saptamana viitoare, luni dimineata.

Datorita programului firmelor de curierat in weekend nu se fac expedieri. Livrarile se efectueaza doar in zilele lucratoare, de luni pana vineri. Inainte sa primiti coletul, veti fi contactat prin telefon de catre curier pentru a confirma prezenta la adresa de livrare. In cazul in care curierul nu gaseste pe nimeni la destinatie si nu reuseste sa predea coletul, comanda se va intoarce la noi. Pentru a incerca o alta expediere destinatarul se obliga sa plateasca pentru ambele expeditii.

Costul transportulului este 18 RON indiferent de localitate si de greutatea coletului.

Transportul este 34 ron pentru toate comenzile cu plată ramburs, indiferent de greutatea coletului sau de localitatea de destinatie (pe teritoriul Romaniei)

Costul transportului la platile efectuate cu cardul este redus de la 34 lei la 14 lei!

 

POLITICA DE RETUR

Cheltuielile directe de returnare a produselor sunt suportate de catre cumparator. Acesta nu va plati transportul in cazul in care primeste un produs cu defect de fabricatie sau un produs gresit, iar returul va fi organizat de catre LA MODE INTERNATIONALE SRL.

Daca doriti sa schimbati produsul cu o alta culoare /marime /model, va rugam sa ne contactati in prealabil prin email la adresa showroom@condurbyalexandru.com si sa specificati clar numarul comenzii, numele dvs si produsul pe care il doriti la schimb. Retragerea din relatia contractuala poate fi obtinuta si prin completarea formularului de mai jos si trimiterea acestuia la adresa de email anterior mentionata.

Descarca formularul

Orice schimb de produs se poate face doar in limita stocului disponibil. Daca modelul dorit nu mai este in stoc, puteti alege alt model cu achitarea eventualelor diferente de pret de catre dvs. sau restituirea lor de catre noi.

Termenul pentru retur este de  de 14 zile calendaristice de la primirea coletului

Produsul pe care doriti sa-l schimbati trebuie trimis catre noi printr-un curier organizat de dvs la adresa:

Bd. Iuliu Maniu, nr.7, corp Q, parcela 86, parter, sector 6, Bucuresti.

Orice produs pe care il veti returna trebuie sa nu fie purtat sau deteriorat. Va rugam sa folositi un ambalaj protector pentru expeditie. Produsul nu este primit daca este zgariat, deteriorat, daca nu are etichetele intacte ori daca ii lipsesc din accesorii.

In cazul in care nu doriti schimbarea produsului, ci este vorba despre un simplu retur, va vom inapoia contravaloarea produsului returnat prin transfer bancar in contul IBAN specificat de dvs la adresa de mail showroom@condurbyalexandru.com. Perioada de rambursare a contravalorii produsului returnat se va face in 14 zile calendaristice de cand produsul returnat a ajuns la adresa specificata mai sus.

Atentie! Nu primim colete returnate cu plata ramburs. Primim doar colete pentru schimb de produse sau retur a caror plata de transport a fost efectuata de expeditor (client).