Alexandru, omul din spatele povestii CONDUR by alexandru

Încalță România de 30 de ani, meșterind pantofi pentru „femeile care preferă să citească în loc să-și cumpere încălțăminte” și pentru bărbații care cred cu tărie în noțiunea de gentleman. La 77 de ani care reprezintă doar un număr ca oricare altul, Alexandru este o inspirație pentru meșteșugul făcut din pasiune pură.Diana Cosmin, jurnalist

Dacă v-ați întrebat măcar o dată cine este Alexandru, omul din spatele brandurilor CONDUR by alexandru și d’Alexandru, este momentul să descoperiți răspunsul și să savurați povestea din paginile revistei Haute Culture by Biz.

Autodidact, discret, loial profesiei si dedicat muncii in echipa, Alexandru se incadreaza perfect in categoria oamenilor „care TAC și FAC, dedicându-și viața unei vocații” si poate tocmai din acest motiv victoria celor care au reușit să îl convinga să fie personajul principal al celui de-al doilea număr Haute Culture by Biz este MARE!

Din 1991, CONDUR by alexandru este sinonim cu pasiunea si dragostea pentru frumos, numele fiind sustinut de-a lungul timpului cu multa munca si persevernta. O permanenta ancorare in moda, informarea continua, adaptarea la conditilie pietei, dezvoltarea optima a canalelelor de comunicare si vanzare sunt elementele matematice ale succesului insa pasiunea lui Alexandru, metaforic vorbind – ramane cheia reusitei.

 

  

Femeia care poarta CONDUR by alexandru are curajul sa se ridice la inaltimea celor mai extravangante tocuri sau sa adopte cei mai comozi pantofi stiletto din garderoba, fara a cobori insa stacheta. Mai mult decat atat, femeia care alege CONDUR by alexandru transforma in fiecare zi caldaramul urban intr-un catwalk prelung, pasind de-a lungul sau cu siguranta si determinare. Nu este un model de talie internationala, insa este sursa de inspiratie pentru cei din jurul sau, acceptand sau respingand in egala masura cu zambetul pe buze, stralucind cu gratie in absenta reflectoarelor si seducand prin personalitatea sa puternica si efervescenta. De-a lungul sezoanelor CONDUR by alexandru a convins-o nu doar prin calitatea ireprosabila a incaltamintei, finisajele fara cusur sau estetica abordata, cat mai ales prin consecventa si prin promisiuni indeplinite.

Toamna 2015 a marcat o noua etapa in parcursul creativ al CONDUR by alexandru – lansarea liniei de pantofi barbatesti sub emblema d’Alexandru. Savoir-faire-ul artizanilor a fost sustinut de dorinta de a crea dincolo de piese functionale, obiecte de arta purtabile, recunoscute fara prea mult efort de cunoscatori si de cei care pretuiesc manufactura de incaltaminte artizanala.

Barbatul care alege sa poarte o pereche de pantofi d’Alexandru valorizeaza cu prisosinta timpul si se afla in cautarea unor experiente pe care sa le traiasca din plin si pe care sa le savureze in tihna. Mai mult decat atat, barbatul care incalta cu mandrie pantofii sai d’Alexandru, stie prea bine ca fundamentul celor mai bune decizii este alcatuit din rabdare si ca gustul independentei nu este rezultatul sfidarii conventiilor ci al asezarii setului de lucruri “politicaly correct” intr-o perspectiva noua, adaptata contemporaneitatii si mai cu seama trecuta prin filtrul propriei gandiri.

Toti pantofii CONDUR by alexandru si d’Alexandru sunt lucrati manual in atelierul din Bucuresti dar ajung la oamenii din toata tara si din toate colturile lumii.

„Pantofii mei sunt pentru oamenii care stiu deja foarte bine ce le place, ce li se potriveste si cine sunt ei in fata lumii, astfel incat nu mai simt nevoia sa demonstreze nimic”.

Site-ul www.condurbyalexandru.com este poarta de intrare in universul lui Alexandru.

Contacteaza-ne pe WhatsApp!